top of page
Apaji_470_side_1500px.png

Apaji Boats - Veneiden ominaisuudet

Suomessa valmistettu – Pohjolan olosuhteisiin kehitetty. 

 

Kaikki Apaji Boatsin venemallit noudattavat samoja pääpiirteitä joiden perusteella veneet ovat suunniteltu. Nämä seikat tekevät näistä veneistä parhaat omassa elementissään eli toisin sanoen pohjoismaalaisissa olosuhteissa. Tälle sivustolle on listattu Apaji Boatsin vahvuudet joiden vuoksi uskallamme väittää veneitämme markkinoiden parhaimpiin kuuluvaksi.

Itse tyhjentyvä runkorakenne

Älä stressaa veneestäsi. Jätä se vain mökkilaituriin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Kaikki Apaji Boatsin veneet ovat suunniteltu siten, että sadevesi valuu itsestään veneen takalaidan rei'istä ulos. Voit siis huoletta jättää veneen milloin vain laituriin säilytykseen ilman huolenaihetta automaattisista pilssipumpuista tai muista härpäkkeistä. Me valmistamme veneesi pinnalla pysyväksi, keskity sinä vaivattomaan vapaa-ajasta nauttimiseen!

Apaji_130918_Web_1200px-16.jpg

Avaimet käteen!

Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja huolehdimme tuotteet heille aina käyttövalmiiksi asti. Oma tehtaamme pätevine asentajineen yhdistettynä Ruoto Mega Storen henkilökunnan tietämykseen alan viimeisimmistä trendeistä ja laitteista, muodostaa lyömättömän hyvän lopputuloksen! Saat meiltä kaikki lisävarusteet aina vapatelineestä keulasähkömoottoriin tai uusimpaan Live-kaikuun asti. Ja mikä parasta, aina markkinoiden parhailla hinnoilla!

Edustamamme merkit: Humminbird, Lowrance, Garmin, Minn Kota & MotorGuide

Apaji_tehdas_2500-7.jpg

Pohjakulma ja pehmeä ajonautinto

Apaji Boatsin veneissä on 19 asteen pohjakulma. Tämä vielä yhdistettynä pursotetulla foamilla täytettyyn jämäkkään runkoon tekee veneestä todella hiljaisen ja nautinnollisen ajaa. Apajit soveltuvat siis keliin kuin keliin ja kaasujousitetut penkit luovat lisäpehmustetta suurimpien aaltojenkin vastaan tullessa. Joten ei muuta kuin veneen keula kohti määränpäätä ja kaasukahvasta kierroksia koneeseen!

Apaji_130918_Web_1200px-21.jpg

Vakaus ja leveys

Kaikki Apaji Boatsin venemallit ovat selkeästi kilpailijoitaan leveämpiä kun verrataan samaa pituusluokkaa. Itseasiassa todella paljon leveämpiä. Leveys luo veneisiin kalastuksessa tarvittavaa vakautta ja myös tilaa. Veneiden tilavuuden vuoksi Apajit ovat myös loistavia yleisveneitä, sillä niihin saat loistavasti mahtumaan vaikka viikon mittaisen mökkireissun varusteet. Tutustu veneiden sisätilojen tarkempiin mittoihin mallikohtaisilla sivuilla.

Apaji_130918_Web_2500px-53.jpg

Hitsattu runko, paksu alumiini

Ei niittejä, vaneriosia tai muitakaan virityksiä. Kaikki Apaji Boatsin veneet ovat hitsattuja. Ja mikä parasta alusta loppuun asti Suomessa. Nämä veneet ovat tehty kestämään isältä pojalle ja siksi valitsimme myös pykälän järeämmät raaka-aineet. Nimittäin veneen pohja on tehty 4mm alumiinista ja laidat taas 3mm alumiinista. Näin ollen veneet pystytään hitsaamaan tukeviksi eivätkä ne painu pohjaan heti ensimmäisestä kolhusta! Paksumpi alumiini on myös helpompi korjata mikäli vene vaurioituu esimerkiksi kiviosuman vuoksi.

Apaji_Tuotanto_1200.jpg

Matotus

Karvamatto on suomalaisissa veneissä vielä oudompi tuttavuus. Jos taas verrataan amerikkalaisiin veneisiin, niin sitä on totuttu käytettävän jo vuosikausia. Eikä ihme sillä kun veneen tietyt osat ovat matotettu siitä on selkeästi hyötyä. Karvamatto ei ole koskaan liian kuuma tai kylmä, se ei myöskään ole märkänä tai jäätyneenä liukas. Lisäksi se on todella käytännöllinen. Kestää keliä, helppo pitää puhtaana ja todella miellyttävä. Kalastajalle se on myös äänetön vaihtoehto joten et enää peloittele aroimpiakaan kaloja pois veneesi lähistöltä! Apaji Boatsilta veneen ostaessasi saat itse vaikuttaa matotuksen määrään.

Apaji_Tuotanto_1200-2.jpg

Pulpetit ja tartuntakaiteet

Apaji Boatsin pulpetit ovat laadukkaita, rotaatiovalulla valmistettuja muovipulpetteja. Seinämän paksuus on 6mm, joten jämäkkä rakenne on taattu. Nämä pulpetit ovat suunniteltu käytännön kautta. Päälitason "lokerointi" mahdollistaa sen että tarvikkeesi eivät putoa ajossa. Silti sadevesi ohjautuu pulpetilta pois eikä jää siihen makaamaan. Saatavilla kahta eri pulpettiversiota:

1. Perinteinen jossa muotoiltu mittaristo

2. Tasainen jossa mittarit sijoitettu alemmas ja pulpettiin jätetty iso tila karttaplotterille/kaikuluotaimelle (kuvassa)

Apaji_tehdas_2500-8.jpg

Sähköt ja lisälaiteasennusten helppous

Apaji-veneet ovat suunniteltu siten että nykyaikaisten kalastuksessa käytettävien lisälaitteiden asentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tämän vuoksi veneiden sisällä menevät kookkaat putket johtojen vetämistä varten niin sähkötakiloille kuin keulasähkömoottorillekkin. Akuille on varattu paikat sekä keulassa että perässä. Jokaisessa Apajin venemallin keulassa on tasainen keulakolmio johon keulasähkömoottori on helppo ja tukeva asentaa. Takiloille on myös saatavilla valmiit asennuspaikat veneen takakulmiin.

Apaji_tehdas_2500-10.jpg

Takuu ja vuosien kokemus

Jokaiselle Apaji Boatsin veneelle myönnetään 5 vuoden runkotakuu. Tehtaallamme työskentelee pätevä sekä kokenut suomalainen porukka joka ei päästä käsistään läpi ensimmäistäkään kakkosluokan ratkaisua. Vuosien kokemus valmistusprosesseista, metallityöstä, menetelmäsuunnittelusta ja mutkattomasta tuotannosta. Veneissämme käytetään kuitenkin paljon valmiita ostettuja komponentteja (kuten sähköosia tai ohjauslaitteita), joten joskus kuitenkin saattaa myös takuukorjattava vene tulla vastaan. Tällöin asia hoidetaan nopeasti ja vaivattomasti suoraan Salon tehtaamme kanssa.

Apaji_130918_Web_2500px-11.jpg
bottom of page